L’Entrevista

Hem triat els ingredients naturals més estudiats i avalats des del punt de vista de seguretat d’us i efectivitat.

L’Anna Vilaseca és farmacèutica amb una llarga experiència i coneixements de la Cosmètica i la Micronutrició com a disciplina mèdica.

L’Anna, en el començament de la seva carrera professional, va treballar en una farmàcia molt activa en la recomanació de productes naturals, dedicant-se a la secció de cosmètica, amb marques innovadores de cosmètica natural i també amb complements alimentosos.

Després va créixer professionalment durant 16 anys en una reconeguda empresa de cosmètica, col·laborant en diferents àrees: la científica, de la mà del departament d’I+D, pensant i desenvolupant nous llançaments; com a formadora; com a product manager a màrqueting i també en el departament comercial, sempre estant en contacte amb professionals de la salut i compartint coneixements amb dermatòlegs, pediatres i ginecòlegs.

En la seva darrera etapa professional ha introduït i dirigit durant més de 10 anys una empresa de complements alimentosos de Micronutrició, entenen molt bé la salut com un tot i la medicina des d’una perspectiva holística.

Ara ens presenta la seva pròpia marca de cosmètica Famiskin cosmetics.

 

“Sempre he cregut que feia falta una marca de cosmètica per tota la família”

Què t’ha fet emprendre la creació i posada en el mercat de la marca Famiskin cosmetics?

Era una idea, un somni que feia molt de temps tenia al cap i en aquest moment personal i professional de la vida tinc la sort de poder-lo fer realitat, gràcies a la col·laboració dels millors professionals en cada una de les branques que es necessita pel seu desenvolupament.

Sempre he cregut que feia falta una marca de cosmètica per tota la família, que passi per totes les etapes de la vida i les situacions freqüents que es viuen en les famílies. També tenir en compte els animals de companyia, que formen part dels nuclis familiars. Una marca per tothom.

Famiskin cosmetics és una marca dissenyada amb cura, afecte, honestedat i gràcies als coneixements adquirits. S’anirà adaptant a les necessitats actuals de les persones, a la practicitat que fa falta en la cosmètica i sempre fent que la rutina d’ús del cosmètic es converteixi en un plaer gràcies a les textures, sensacions i als moments en que s’utilitzin.

“Tindrem productes per cobrir totes les necessitats del cicle de la vida”

Quins productes té la marca Famiskin cosmetics?

La marca neix amb sis productes: tres per nadons i  tres per les mares i futures mares dels nadons, però s’estendrà a tots i cadascun dels membres de la casa.

Hem volgut començar pels inicis de la vida i tindrem productes per cobrir totes les necessitats del cicle de la vida.

S’han buscat les textures més adequades per cada situació, tot té un perquè i voldrem explicar-ho a la nostra comunitat Famiskin cosmetics.

És una gama molt científica. S’han triat els ingredients naturals més estudiats i avalats des del punt de vista de seguretat d’us i efectivitat. I això també ho explicarem.

La fidelització en la marca farà que les persones que utilitzin Famiskin cosmetics formin part d’una comunitat interactiva de coneixement relacionat amb els productes i temes afins.

 

“Compromesos amb el benestar planetari i amb el benestar animal”

Quins compromisos té la marca?

És una marca de cosmètica natural, compromesa amb el benestar planetari i amb el benestar animal.

Famiskin cosmetics és l’alternativa a molts productes del mercat, apte per vegans, això vol dir que no porta cap ingredient d’origen animal. Tampoc es fan tests en animals.

El perfum es natural i sense al·lèrgens.

Tots els productes pel nadó estan Testats sota supervisió pediàtrica.

 

“L’etiquetatge està en tres llengües: català, castellà i anglès”

Quines característiques té l’etiquetatge dels productes?

Són envasos serigrafiats i reciclables.

La imatge és molt neta i clara i es pot identificar cada producte amb el que és, per exemple: Gel xampú nadó.

Al davant hi ha la marca i el nom del producte i a la part del darrera hi ha la composició del producte amb els ingredients principals amb el benefici que tenen i com s’ha d’utilitzar el producte.

L’etiquetatge està en tres llengües: català, castellà i anglès.

On es podran comprar els productes?

Els productes es venen on-line, a la botiga del nostre web www.famiskin.com